Melisa Aslı Pamuk, Depremde Mahsur Kalan Ailesi için Çağrıda Bulundu

Melisa Aslı Pamuk, Depremde Mahsur Kalan Ailesi için Çağrıda Bulundu
Yayınlama: 06.02.2023
56
A+
A-

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, depremde apartmanda mahsur kalan anneannesi ve teyzesi için sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

10 İlde Etkisini Gösteren Depremde Son Durum

6 Şubat 2023 Pazartesi sabah saatlerinde Kahramanmaraş ve Gaziantep’te 7,4 ve 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere toplam 10 ilde 7 ile 5 şiddeti arasında sayısız deprem daha meydana geldi. Ölü ve yaralı sayısı her geçen saniye artıyor. Deprem, Doğu Karadeniz illerinde dahi hissedilirken, AFAD ve ilgili kurumlar toplantı için bir araya geldi.

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un Ailesi de Deprem Bölgesindeymiş

Deprem bölgesinde yer alan Hatay’da ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ailesinin yaşadığı öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncu Pamuk, Antakya’da yaşayan ve yaşadıkları apartmanda mahsur kalan anneannesi ve teyzesi için sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. İşte, o paylaşım!

“Anneannem yürüyemiyor, hasta. Teyzemle beraber binasa mahsur kaldılar. Apartman ne halde, bilmiyoruz. Bölgede yardımcı olabilecekler var mı? Adres: 75.yıl Bulvarı No.10 Cep Apt. 4. Kat, Antakya.”

Pamuk’un paylaştığı tweet kısa sürede etkileşim almaya başladı.

Yeni Dizisi ‘EGO’ Dün Başlamıştı

Dün akşam ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında başlayan Ego dizisi, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerini paylaştığı yeni diziydi. Ünlü oyuncu yeni dizisinin başladığı gün sonunda ailesinin depremde mahsur kaldığını öğrenerek, Twitter üzerinden yardım çağrısında bulundu.