Çinli Asya’dan Türkiye’ye Geçmiş Olsun Mesajı

Çinli Asya, ‘Beibeiasya’ adlı sosyal medya hesaplarından Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çinli Asya’dan Türkiye’ye Geçmiş Olsun Mesajı
Yayınlama: 09.02.2023
75
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremin ardından, tüm dünya Türkiye’ye taziye mesajlarını ve desteklerini göndermeye devam ediyor.

Çinli Genç Kadından Türkiye’ye Deprem Mesajı

Son olarak, Çin’den ‘Beibeiasya’ adlı YouTube kanalının yöneticisi Asya’dan “Geçmiş olsun Türkiye!” adlı bir video mesaj geldi. Türkçe bilen ve konuşan, Türkiye’de arkadaşları olan, Türkiye ve Çin kültürünün alışverişine ilgili olan Asya, sosyal medya hesaplarından ülkemize mesaj iletti.

Beibeiasya YouTube Kanalından Türkiye Depremini Paylaştı

Çinli genç kadın, Türkiye’ye büyük bir hayranlık duyuyor. Asya adındaki kadın, Beibeiasya adlı YouTube hesabından paylaştığı “Geçmiş olsun Türkiye” başlıklı videosu ile kısa sürede Türk kullanıcılar tarafından merak edilmeye başlandı.

Türkiye’de pek çok dostu olan Asya, deprem sonrası herkesin iyi olmasını dilerken, yardım etmek adına elinden geleni yapacağını aktardı.

Beibeiasya Kimdir?

Pekin’de yaşayan 20’li yaşlardaki genç kadının adı Asya. Türkçe konuşabilen ve Türk kültürüne merak duyan Çinli Asya, seyahat etmek ve tarih araştırmaları yapmaktan hoşlanıyor.

Beibeiasya adlı youTube kanalı var. Sosyal medya hesaplarının adı da ‘Beibeiasya’. Seyahat ettiği yerlere dair önemli bilgileri aktardığı kanalında son olarak Türkiye depremi ile ilgili öne çıkan görüntülerle birlikte bir geçmiş olsun videosu yayınladı.

Çin ve Türkiye arasındaki uzun geçmişe ve tarih boyunca iki ülkenin alışverişe önem veren Asya, iki ülkeye dair sık sık paylaşımda bulunuyor.