SunExpress Uçak Bileti Kampanyası Başlattı

SunExpress Uçak Bileti Kampanyası Başlattı
Yayınlama: 07.02.2023
103
A+
A-

SunExpress havayolları firması, deprem bölgelerine ulaşımın önemine dikkat çekerek bilet fiyatlarını sabitledi.

Deprem Bölgeleri için Havayolu Firmaları Kampanya Başlattı

Havayolu firmaları deprem bölgeleri için yeni kampanya başlattı. Türk Hava Yolları 100 TL uçak bileti kampanyası 13 Şubat’a kadar geçerli olacak. Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Adana’dan İstanbul’a 13 Şubat’a kadar tüm THY uçak biletleri 100 TL’ye sabitlendi. THY uçak bileti fiyatları 1 haftalığına sadece belirtilen güzergahlar için 100 TL’ye sabitlendi.

SunExpress de Bilet Fiyatlarını 100 TL’ye Sabitledi

THY uçuş kampanyasının hemen ardından pek çok havayolu firmasından deprem bölgelerini kapsayacak kampanya haberleri gelmeye başladı. SunExpress firması da THY gibi 13 Şubat’a kadar tüm uçak bileti fiyatlarını 100 TL’ye sabitledi.

Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Mardin illerine yapılacak veya bu illerden başka bir güzergaha yapılacak tüm uçuşlar 13 Şubat’a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL oldu.

Ücretsiz Bagaj Hakkı ve Bilet İptali

Deprem bölgelerindeki çalışmalara katkıda bulunan havayolu firmaları, 21 Şubat’a kadar deprem bölgelerinden kalkışlı/varışlı tüm yurt içi ve yurt dışı seferleri için ücretsiz bilet iptali ve bilet değişikliği hakkı tanıdı. THY markası SunExpress bu haklara ek olarak; 21 Şubat tarihine kadar Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Mardin kalkış ve varışlı tüm uçuşlarda normal bagaj hakkına ek 15 kg ücretsiz ilave bagaj hakkı sunacak.