Konya Hava Durumu 13 Şubat Haftasında Nasıl Olacak?

Konya’da 13-19 Şubat haftasında önce yağmur, sonra kar bekleniyor. İşte, haftalık hava durumu tahmini!

Konya Hava Durumu 13 Şubat Haftasında Nasıl Olacak?
Yayınlama: 11.02.2023
64
A+
A-

Meteoroloji, Konya hava durumu tahmin raporunu paylaştı. 13 Şubat Pazartesi’den itibaren haftalık hava sıcaklıkları…

Konya Kara Teslim Oldu

Meteoroloji tahminlerine göre, Konya merkez ve ilçelerinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşecek. Yoğun kar yağışı sonrası kentin büyük bir kesiminde yaşanan hava muhalefeti trafiği ve yaşamı felç etti. Pek çok yol trafiğe kapatıldı. Peki, hangi tarihlerde Konya önce yağmura, sonra kara teslim olacak? Dondurucu soğuklar kapıda…

Konya’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

MGM bildirisine göre; 13 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle Konya’da 1 hafta boyunca kar yağışı tipi, don, buzlanma, sis ve pusla birlikte yağmur da bekleniyor.

Konya Hava Durumu tahminleri az önce paylaşıldı. Peki, Konya ve ilçelerinde hangi tarihlerde yağış bekleniyor? Haftaya hava sıcaklıkları nasıl olacak?

Konya’da geçtiğimiz hafta sonu başlayan kar yağışıyla il genelinde termometreler eksi 12 dereceyi gösterdi. Konya’nın birçok ilçesi eksi 20 dereceyi gördü. Beyaza bürünen yollar sessizliğe gömüldü. Peki, soğuk hava Konya’yı ne zaman terk ediyor? Meteoroloji, Konya’da hafta boyunca soğuk havanın etkili olacağını duyurdu.

13-19 Şubat Haftası

Pazartesi gününden hafta sonuna kadar kar ve dondurucu soğukluk etkisini göstermeye devam edecek. 19 Şubat 2023 Pazar gününden itibaren Konya’da hava sıcaklığı 12 dereceye çıkacak ve il genelinde sağanak yağmur başlayacak.

22 Şubat 2023 Çarşamba günü hava sıcaklığı tekrar düşecek ve kar yağışı başlayacak. İşte, Konya’da kar ve yağış tahminleri…

 

Hava Durumu Görüntülemek İçin Tıklayın