Kulu Halk Ekmek Fabrikası 23 Bin Ekmek Gönderiyor

Kulu Halk Ekmek Fabrikası 23 Bin Ekmek Gönderiyor
Yayınlama: 09.02.2023
92
A+
A-

Kulu Belediye Başkanı Ünver, halk ekmek fabrikasının afet bölgelerine 23 bin ekmek göndereceğini açıkladı.

Kulu Halk Ekmek Fabrikası Deprem Bölgesine Gidiyor

Kulu Halk Ekmek Fabrikası canla başla çalışmalara devam ediyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremden sonra, 10 il afet bölgesi ilan edildi. Türkiye, birlik ve beraberlik günlerinde el ele verdi ve her geçen gün deprem bölgelerine gönderilen yardımlar çığ gibi arttı. Dün Kululu bir hayırsever tarafından yapılan yardımı haber yapmıştık. Yasin Demircan, kendi fırınında ürettiği 12.000 hamburger ekmeği, su ve gıda ürününü aracına yükleyerek Hatay’a yola çıkmıştı. Kulu’dan bir başka yardım haberi daha geldi.

Konya’dan Depremzedeler için Gönderilen Yardımlar

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, sosyal medya hesabından depremzedeler için yapılabilecek yardımlar hakkında bilgiler vermeye devam ediyor. Kulu Halk Ekmek Fabrikasının deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere 23 bin ekmek ürettiği haberi az önce geldi. Yoğun mesai harcayan çalışanlar, sabaha kadar tüm personeli ile ekmekleri üretti ve paketledi. Ünver, “Allah yardımcımız olsun. Allah kolaylık versin.” mesajını paylaştı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, Konya İtfaiyesi, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Kululu ve Konyalı hayırsever iş insanları da afet bölgelerine yardım göndermeye devam ediyor.

Konyaspor Barınma Alanı Tesis Etti

Arabam.com Konyaspor ise dün depremzedelerin barınması için Stadyum localarını düzenledi. Yaralı ve sağ kurtulan depremzedelerden bazıları Konya’ya getirildi.