Kulu’da Babasını Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Kulu’da Babasını Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis
Yayınlama: 03.02.2023
91
A+
A-

Kulu’da kan donduran cinayet! 72 yaşındaki babasını darp ederek öldüren tutuklu sanık Salih Tümer hakkında karar verildi.

72 Yaşındaki Babasını Darp Ederek Öldürdü!

Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu katil zanlısı Salih Tümer ve avukatı katıldı. Yaşlı babasını 5 kez darp ettiğini, öz babasına vurarak onu öldürdüğünü itiraf eden Tümer, olaydan sonrasını hatırlamadığını ve çok pişman olduğunu belirtti. Duruşmada iddia makamı mütalaasını tekrar etti. Davanın hakimi ve mahkeme heyeti görgü tanıklarını ve sanığı dinledi, delilleri inceledi.

Dava Konya Ağır Ceza Mahkemesinde Görüldü

Tutuklu sanık Salih Tümer’in cezası belli oldu. Üst soyu kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Tümer, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay

Kulu’da kan donduran bir cinayet haberi geldi. Kulu ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Salih Tümer ve 72 yaşındaki babası Mahmut Tümer, 6 Ağustos 2022 tarihinde bir tartışma yaşadı. Salih Tümer, mahkemede de ifade ettiği gibi çok sinirlendiği bir anda babasına vurdu. 5 kez ağır bir şekilde vurduğu ve darp ettiği babasının ölümüne yol açtı. Yaşlı adam kaldırıldığı hastanede 6 gün hayatta kalabildi. 6 gün sonunda yaşamını yitiren Mahmut Tümer’in oğlu tutuklandı. Salih Tümer’in Beyhekim Devlet Hastanesi’nde psikiyatri tedavisi gördüğü öğrenilmişti. Adresinden alınan katil zanlısı hakimlik emriyle kolluk kuvvetleri tarafından tutuklanmıştı. Müebbet hapis cezası dün kesinleşti.