Kulu’da İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kulu Kaymakamı Ramazan Polat önderliğinde toplanan İlçe Koordinasyon Kurulu’nun toplantısı bugün gerçekleşti.

Kulu’da İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Yayınlama: 02.02.2023
50
A+
A-

Toplantıda hangi konular görüşüldü? İşte detaylar…

Kulu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kulu’nun ortak sorunlarını, eksikliklerini, yeni plan ve projeleri ile hedeflerini, bütçe komisyonunu görüşmek üzere düzenli aralıklarla bir araya gelen yönetim, İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı adı altında katılımcılarla fikir alış verişi yaptılar.

2 Şubat 2023 Perşembe günü yapılan Kulu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı da Kulu ilçesi ile ilgili önemli gündem başlıklarını masaya yatırdı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, ilçenin sorunlarından bahsederek konuşmaya başlayan Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, daha sonra tek tek muhtarlara ve amirlere söz hakkı verdi.

Toplantıda Görüşülen Önemli Konu Başlıkları

Kaymakam Polat tarafından dile getirilen sorunlar, mahalle muhtarlarınca büyük bir dikkatle dinlendi. Muhtar, kurum ve kuruluşların Kulu‘nun daha iyi gelişebilmesi için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeleri istendi.

Toplantı boyunca karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Kulu mahalle muhtarları da sorunlarından bahsetti. Kurum amirleri muhtarların sorularını yanıtladı.

Toplantıda Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver ise Kulu ilçesi genelinde geçtiğimiz yıl biten projelerden ve 2023 yılı içerisinde yapılacak proje ve çalışmalardan önemli notlar aktardı.

Toplantıya Kimler Katıldı?

Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, Kulu’nun 46 mahallesinin muhtarları ve daire amirleri bugünkü toplantıda bulundu.