Kulu’da Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kulu’da Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Yayınlama: 06.02.2023
52
A+
A-

Son dakika: Kulu ilçesinde üç farklı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının acı bilançosu geldi.

Konya ve Kulu Karayolları Trafiğe Kapatılmıştı

Türkiye genelinde devam eden yoğun kar yağışı sebebiyle pek çok karayolunda trafik kazası meydana geliyor. Bir son dakika haberi de Konya’dan geldi. Sabah saatlerinde trafiğe kapatılan Konya-Kulu karayolları Kulu MYO Kavşağından sonra, araç sahiplerinin bugün yollara çıkmaması konusunda kesin uyarılar gelmişti. Öte yandan, az önce acı bir trafik kazası haberi geldi.

Kar Yağışı Kazalara Sebep Oluyor

Ülkenin iç kesimleri ve yüksek kesimlerinde kar, tipi, don, buzlanma ile birlikte sis ve pus görülüyor. Okulların ve pek çok kurumun tatil edildiği bugünlerde araçların trafiğe çıkmaması için yetkililerden uyarı üstüne uyarı geldi. Fakat mecburi olarak trafiğe çıkan araçlar oluyor ve kaza haberleri peş peşe gelmeye başladı.

Kulu’da Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Son dakika Kulu trafik kazası haberi: Bir yolcu otobüsü, bir otomobil ve hafif ticari bir aracın dahil olduğu zincirleme trafik kazası sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 yaralı var. Kulu ilçesinde iki araç arasına sıkışan otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Otomobildeki kişi hayatını kaybetti. Kaza saat 14.00 sıralarında Kulu ilçesinde Ankara-Aksaray kara yolu üzerindeki Kulu Makası civarında yaşandı. Mersin’e giden yolcu otobüsü önündeki otomobile ve ticari araca çarptı. Otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılacak.