Kululu Hayırseverden Deprem Yardımı: 12.000 Ekmek Yola Çıktı

Kululu Hayırseverden Deprem Yardımı: 12.000 Ekmek Yola Çıktı
Yayınlama: 08.02.2023
24
A+
A-

Kululu hayırseverlerden fırın sahibi Yasin Demircan, 12.000 hamburger ekmeği ve gıda yüklü aracıyla deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Kulu Demircan Fırınından Deprem Bölgesine Ekmek Yardımı

Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Adıyaman, Şanlıurfa ve toplamda 10 ili yıkıp geçen iki büyük deprem sonrası, Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgelerine yardım kolileri tırlarla gönderilmeye devam ediyor. Kululu bir hayırsever olan Kulu Demircan Unlu Mamullerin sahibi Yasin Demircan, fırınında ürettiği 12.000 adet hamburger ekmeği, su ve gıda ürünlerini paketleyerek, kendi aracıyla deprem bölgesine doğru yola çıktı. Kulu’daki Demircan Fırını, bu hareketiyle mahalle sakinlerinden ve Kulululardan takdir topladı.

Murat Ünver Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Kendi fırınında üretilen ekmek, gıda ve su malzemelerini paketleyerek kendi aracına yükleyen Yasin Demircan, Demircan Fırını adına deprem bölgesine kendi aracıyla yardım göndermek üzere bu sabah saatlerinde yola çıktı. Haberi, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, sosyal medya hesabından duyurdu.

Konya ve Kulu’dan Deprem Bölgelerine Gıda Yardımı

Kulu Belediyesi ve Kululu hayırsever vatandaşlar, depremzedelerin acil ihtiyaçlarını son hızla toplayarak kolilemeye devam ediyor. Paketlenen ürünler araç ve tırlara yüklenerek gün boyunca deprem bölgelerine ulaştırılıyor. Karatay Belediyesi de halk ekmek dolu aracını yola çıkardı. Kululu hayırsever iş adamlarının (KUGİAD) desteğiyle çocuk bezi ve gıda malzemeleri yüklenen bir kamyon da bu sabah Hatay’a ulaştırılmak üzere yola çıktı.