Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Kulu’daki Okul İdarecileriyle Bir Araya Geldi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Konya’nın Kulu ilçesi ziyaretinde okul idarecileriyle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Kulu’daki Okul İdarecileriyle Bir Araya Geldi.
Yayınlama: 11.05.2023
74
A+
A-

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen programda okul idarecilerinin sorun ve taleplerini dinleyen Yılmaz, bilgi alışverişinde bulundu.

Yılmaz, daha sonra Cihanbeyli Kaymakamı, Kulu Kaymakam Vekili Fatih Uzun ve Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan’ı ziyaret ederek, ilçedeki eğitim yatırımlarıyla ilgili bilgi aldı.

Bakan Yılmaz’ın ziyareti sırasında, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, ilçedeki eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bakan Yılmaz da ilçedeki eğitim alanında yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, eğitim yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Yılmaz, daha sonra, günün anısına Kaymakam Uzun tarafından kendisine hediye edilen tabloyu kabul etti.

Ardından Altılar Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek burada yürütülen çalışmalar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan ile bilgi alışverişinde bulundu. Yılmaz, yapılan çalışmaları takdirle karşıladı.

Düzenlenen programa, Cihanbeyli Kaymakamı, Kulu Kaymakam Vekili Fatih Uzun, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, Şube Müdürleri Zafer Yiğitel, Turgay Tarla, Ayşegül Çağlar ve okul idarecileri katıldı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz‘ın, Kulu’da gerçekleştirdiği ziyaret, ilçedeki eğitim yatırımları açısından önemli bir adım olarak görülüyor. Yapılan çalışmaların daha da artmasıyla, ilçenin eğitim alanında daha iyi bir noktaya gelmesi hedefleniyor.