Cedi Osman ve Ebru Şahin Çiftinden 1 Milyon TL Bağış

Ebru Şahin – Cedi Osman çifti, depremzedeler için AHBAP Derneği’ne 1 milyon TL’lik bağış yaptı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Çiftinden 1 Milyon TL Bağış
Yayınlama: 11.02.2023
90
A+
A-

NBA’in Cleveland Cavaliers takımında oynayan Türk basketbolcu Cedi Osman ve oyuncu eşi Ebru Şahin’den AHBAP’a 1 milyon TL bağış!

Cedi Osman ve Ebru Şahin AHBAP’a Bağış Yaptı

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerden sonra 6. günde ekipler enkaz altından sağ kalan vatandaşları kurtarmaya devam ediyor. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından deprem bölgelerine yardım gelirken, pek çok ünlü isim de bağışta bulundu.

Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP adlı yardım derneğine son bağış yapan isimler Cedi Osman ve eşi Ebru Şahin oldu. Ünlü çift, AHBAP’a depremzedeler için 1 milyon TL bağışta bulundu.

Sosyal yardımlaşma projelerine fırsat buldukça katılan hayırsever çiftin bu örnek davranışı büyük alkış aldı. NBA’da forma giyen Cedi Osman, deprem bölgesi için kendi takımında da bir yardım kampanyası başlattı.

Cedi Osman Kimdir?

8 Nisan 1995 tarihinde Ohrid, Makedonya’da dünyaya gelmiştir. Makedonya asıllı Türk profesyonel basketbolcu oyun kurucu pozisyonunda görev yapmaktadır. Anadolu Efes altyapısında yetişen ünlü basketbolcu, kariyerinde pek çok başarı elde etti. 2017 yılından beri NBA’de Cleveland Cavaliers takımında oynuyor.

Ebru Şahin Kimdir?

18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Oyunculuk eğitimi alan Şahin; Yasak Elma, İstanbullu Gelin, Savaşçı, Hercai, Destan gibi dizilerde rol almıştır. Cedi Osman ile 2022 yılında dünya evine girmiştir.