Haluk Levent: AHBAP, Bağımsız Firmalar Tarafından Denetlenecek

Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin deprem bölgeleri için toplanan yardımlar konusunda iki bağımsız firma tarafından denetleneceğini açıkladı.

Haluk Levent: AHBAP, Bağımsız Firmalar Tarafından Denetlenecek
Yayınlama: 12.02.2023
23
A+
A-

AHBAP, Depremzedeler için en büyük bağış ve yardımı toplayan gönüllü vakıflardan biri. Haluk Levent’in kurduğu AHBAP Derneği ile ilgili ünlü sanatçıdan önemli bir açıklama geldi.

Depremzedeler için Destek Çalışmaları Sürüyor

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6’lık iki büyük deprem sonrası 10 ilimizde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Binlerce can kaybı ve yaralımız var. Depremin vurduğu 10 ilde çadırlar kuruldu ve sağlık ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.

Öte yandan, depremzedeler için pek çok Türk ve yabancı isim bağışta bulunuyor. Hayırsever bir yardım kuruluşu olan AHBAP, deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere milyonlarca liralık bağış topladı.

İLGİLİ HABER: Oktay Kaynarca, Kıvanç Tatlıtuğ ve Haluk Levent Alkış Topladı

Ünlü müzisyen Haluk Levent önderliğinde devam eden gıda, giyim, ısıtıcı, çadır, konteyner gibi bağışların yanı sıra para yardımları AHBAP Derneği üzerinden deprem bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine AFAD ve Cumhurbaşkanlığı yetkili birimleri ile koordineli şekilde iletiliyor.

Haluk Levent: AHBAP, İki Bağımsız Firma Tarafından Denetlenecek

Türkiye’den ve dünyadan pek çok kişinin ve ünlü simaların para bağışı yaptığı AHBAP Derneği ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırmak isteyen Haluk Levent, bağışçı ünlülerle bir basın toplantısı düzenledi. Kurucu Levent, AHBAP’ın iki bağımsız firma tarafından denetleneceğini duyurdu.

Firma İsimlerini Twitter Üzerinden Açıklayacak

Twitter üzerinden pek çok depremzedeye yetişen ve deprem bölgelerine yardım ulaştıran Haluk Levent, AHBAP’ı denetleyecek olan biri yabancı, diğeri yerli denetim firmalarının isimlerini Salı günü açıklayacak.

Bağımsız denetçi firmalarla sözleşme imzalandı. Bu firmalar, derneğin tüm satın alma ve maddi işlemlerini bağımsız ve yansız olarak denetleyecek. Firma isimlerini ünlü sanatçı Salı günü Twitter hesabından açıklayacak.