Mert Ramazan Demir’in Sevgilisi Bakın Kim Çıktı?

Mert Ramazan Demir’in Sevgilisi Bakın Kim Çıktı?
Yayınlama: 05.02.2023
207
A+
A-

Yalı Çapkını dizisinin Ferit’i Mert Ramazan Demir sevgilisi ile magazin gündeminde. Yakışıklı oyuncunun sevgilisini görenler, “Afra’dan güzel” yorumunu yaptı.

Yalı Çapkını Dizisinin Ferit’i Gerçek Hayatta Aşkı Buldu

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her Cuma izleyicileri yeni bir heyecan dalgasına sürüklüyor. Dizinin çapkın Ferit’i 24 yaşındaki Mert Razaman Demir, hafta sonu magazin gündeminde yer aldı. Genç oyuncunun Şahmaran ve Yalı Çapkını dizilerindeki başarısı rakiplerine parmak ısırtıyor. Demir’in sevgilisinin ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medya ayağa kalktı. Mert Ramazan Demir sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’ın ortaya çıkmasıyla bir kez daha gündem oldu.

Mert Ramazan Demir’in Sevgilisi Olduğu İddia Edilen Ayşe Aslanpay Kimdir?

Bir dönem oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya ile aşk yaşayan fenomen Ayşe Fatma Aslanpay, şimdilerde Mert Ramazan Demir ile aşk yaşıyor. Fakat çıkan bu haberden hemen sonra Aslansoy, sosyal medya hesabından haberi yalanladı. Peki, Ayşe Aslanpay kimdir?

Sosyal medya fenomeni Ayşe Fatma Aslanpay’ın 20’li yaşların başında olduğu tahmin ediliyor. Mavi gözlü ve sarışın olan Aslanpay, bir süre önce Batuhan Karacakaya’dan ayrılmıştı.

Hayranları Ne Dedi?

Yalı Çapkını Ferit olarak hafızalara kazınan Mert Ramazan Demir’i rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile yakıştıranlar, Ayşe Aslanpay hakkında çıkan aşk haberini eleştirdi. Yakışıklı oyuncunun bazı hayranları ise Aslanpay için, “Afra’dan daha güzel” gibi yorumlar yaptı.