Oktay Kaynarca, Kıvanç Tatlıtuğ ve Haluk Levent Alkış Topladı

Oktay Kaynarca, Kıvanç Tatlıtuğ ve Haluk Levent Alkış Topladı
Yayınlama: 09.02.2023
9
A+
A-

Haluk Levent, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için firmalarla görüşecek. Görüşmeye pazarlık yapmak için ünlü oyuncular da katılacak.

Haluk Levent AHBAP Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Ünlü sanatçı Haluk Levent önderliğinde devam eden deprem seferberliği AHBAP Derneği’nin çalışmaları ile alkış toplamaya devam ediyor. Deprem bölgelerine depremzedelerin acil ihtiyaçlarını gönderen Levent, son olarak Twitter hesabından bir haber paylaştı. Bugün İstanbul’daki firmalarla pazarlık yapacağını söyleyen Haluk Levent, bu pazarlık için yanında çok sevdiği iki dostunun da bulunduğunu açıkladı.

Pazarlık için O İsimler de Levent’e Destek Olacak

Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca, Haluk Levent ile birlikte İstanbul’daki bazı firmalarla görüşmede bulunacak. Deprem bölgelerine gönderilmek üzere AHBAP Derneği’nin satın alacağı ihtiyaçlar için pazarlık yapacak olan ünlü isimler, hayranlarının gönlünü bir kez daha kazandı. Depremin ilk gününden itibaren çok sıkı çalışan Haluk Levent, deprem bölgelerinde sahada aktif rol alıyor. Ünlü oyuncular birkaç gün önce de AHBAP’a bağışta bulunmuştu.

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Haluk Levent’in Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ ile İstanbul’da pazarlık yapacağını duyuran tweet’i kısa sürede büyük bir etkileşim aldı. İşte, o tweet:

“Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldiğini, çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden, yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi dostlar olacak. Her yerle görüşeceğiz.”