Yalı Çapkını oyuncusu Tufan Gökpınar’ın sevgilisi Survivor yarışmacısı çıktı

Yalı Çapkını oyuncusu Tufan Gökpınar’ın sevgilisi Survivor yarışmacısı çıktı
Yayınlama: 02.02.2023
35
A+
A-

Yalı Çapkını dizisinin Serter’i Tufan Gökpınar’ın sevgilisi Survivor 2023 yarışmacısı çıktı!

Yalı Çapkını Oyuncusu Survivor Yarışmacısı ile Birlikteymiş

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran OGM Pictures imzalı dizisi Yalı Çapkını’nda Pelin’in yeni sevgilisi Serter’i canlandıran yakışıklı oyuncu Tufan Gökpınar, bugün magazin manşetlerine taşındı. Tufan Gökpınar’ın sevgilisinin Survivor 2023 kadrosundaki bir isim olduğu ortaya çıktı. Başak Şahin ile sosyal medya pozları öne çıkan yakışıklı oyuncu, bu haber sonrası sessizliğini korurken gelişmeler ünlü oyuncunun ve Survivor yarışmacısının takipçilerinin diline dolandı.

Yalı Çapkını Serter – Tufan Gökpınar Kimdir?

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, sezonun en yüksek reyting alan yapımı oldu. Dizide Pelo’nun sevgilisi Serter olarak ekran karşısına çıkan Tufan Gökpınar sevgilisi kim merak edilirken, yakışıklı ismin aşkının şimdilerde TV8’de yayınlanan Survivor’daki bir isim olduğu öğrenildi. Tufan Gökpınar, oyuncu ve modeldir. Daha önce Bir Küçük Gün Işığı ve Rabia: Sonu Buysa adlı projelerde rol almıştır. 2022 Miss & Mr Model of Turkey yarışmasının ikincisidir.

Survivor 2023 Yarışmacısı Başak Şahin Kimdir?

Tufan Gökpınar’ın sevgilisi Başak Şahin’in Survivor’dan elenmesi sonrasında yaptığı paylaşım olay oldu. Yarışma boyunca ajitasyon yapmadan dik duruşuyla başarılı bir şekilde elendiğini ve her zaman yanında olacağını belirten Gökpınar, bu hareketiyle takdir topladı. Başak Şahin Survivor 2023 yedekler arasından ana kadroya alınamadan elendi.