Zeynep Bastık Yeni Bir Aşka Yelken Açtı İddiası

Zeynep Bastık Yeni Bir Aşka Yelken Açtı İddiası
Yayınlama: 04.02.2023
53
A+
A-

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yeni sevgilisi olduğu iddia edilen DJ Artz ile bir mekan çıkışında görüntülendi.

Zeynep Bastık Sosyal Medyada Tarzıyla Beğeni Topluyor

Türk Pop müziğinin güçlü sesi Zeynep Bastık, son dönemde giydiği tasarım kıyafetler ve fitliği ile dikkat çekiyor. Sosyal medyayı çok sık kullanan Bastık’tan gelen her yeni poz, hayranları tarafından binlerce beğeni alıyor. Kendine has tarzıyla övgü toplayan güzel şarkıcının özel hayatında olup bitenler de merak ediliyor. İşte, magazin gündeminde sıkça yer bulan son aşk iddialarından biri…

Anlaşmalı Bir Şekilde Boşanmıştı

Zeynep Bastık geçtiğimiz yaz 10 aydır evli olduğu menajer Tolga Akış ile yollarını ayırdı. Ünlü çiftin boşanma haberi magazin gündemini epey bir meşgul etti. İki eski dost olarak işbirlikleri gereğince de halen görüşmeye devam eden tarafların anlaşmalı bir şekilde ayrıldığı öğrenildi.

Zeynep Bastık DJ Artz ile mi Birlikte?

Başarılı popçu Katar Dünya Kupası’nda verdiği konserden sonra bir anda dünya basınında yer edindi. Geçen aylarda düşüp sakatlanan ve bir süre sahnelerden uzak kalan Bastık’ın son durumu iyi. Konser programı devam ederken, arkadaşlarıyla birlikte bir mekandan çıkarken görüldü güzel şarkıcı. Zeynep Bastık ile DJ Artz arasında çıkan aşk dedikoduları ise henüz bir açıklamaya kavuşturulmadı.

Zeynep Bastık sevgilisi olursa bunu mutlaka basına açıklayacaktır. 33 yaşındaki müzik prodüktörü Efe Çelik, nam-ı diğer DJ Artz, rapçi Ezhel ile ortak çalışmalar yapıyor. Bir süre oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşayan Efe Çelik’in Zeynep Bastık ile anılması hayranları da şaşırttı.