Ali Palabıyık Sosyal Medyada Gündem Oldu! Fenerbahçe Taraftarı Hakemi Art Niyetli Buldu

Ali Palabıyık Sosyal Medyada Gündem Oldu! Fenerbahçe Taraftarı Hakemi Art Niyetli Buldu
Yayınlama: 03.02.2023
7
A+
A-

Adana Demirspor – Fenerbahçe müsabakası sonundaki yüz ifadesi sebebiyle Fenerbahçelilerden veto yiyen hakem Ali Palabıyık, sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçında Neler Oldu?

Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor’a konuk olmuş, nefes kesen mücadele 1-1 skorla berabere bitmişti. Adana Demirspor – Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık maç boyunca verdiği kararlar ile özellikle sarı-lacivertliler ve taraftarların tepkisini çekmişti. Maç bitimindeki güler yüzlü ifadesi ise Fenerbahçelileri adeta çileden çıkardı. Ali Palabıyık Twitter gündeminde de taşındı. Peki, tam olarak neler yaşandı?

Ali Palabıyık Penaltı İtirazlarına Devam Dedi

Lider Fenerbahçe, son haftalarda kan kaybetti. Adana Demirspor deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe, Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşerek liderlik yarışında önemli bir kozunu kaybetti. Maçta Fenerbahçe’nin 3 penaltısını da geri çeviren ve ‘Devam’ diyen hakem Ali Palabıyık, taraftar ve kulübün eleştiri oklarına maruz kaldı.

Maç Sonu Taraftarı Çıldırtan Tavır Gündem Oldu

Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı 1-1 skorla bitse de, akıllardaki soru Ali Palabıyık’ın Fenerbahçe’nin penaltılarını geri çevirmesi ve maç sonundaki yüz ifadesi oldu. Twitter’da gündeme getirilen Palabıyık, maç sonu yanına gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’a da kırmızı kart gösterdi. Ünlü hakemin o anlardaki gülen yüz ifadesi büyük tartışmaları fitilledi. Umursamaz ve memnun hali taraftar tarafından art niyetli olarak algılandı.