Galatasaray, Coutinho Transferi için Harekete Geçti

Galatasaray, Coutinho Transferi için Harekete Geçti
Yayınlama: 06.02.2023
6
A+
A-

Fenerbahçe’nin de ilgilendiği dünyaca ünlü futbolcu Philippe Coutinho, Galatasaray’a mı transfer oluyor?

Galatasaray Transfer Haberleri

Galatasaray transfer haberleri arasında son birkaç gün içinde yaşanan gelişmelere göz atalım. Antalyaspor’da forma giyen Haji Wright için karar 8 Şubat’ta belli olacak. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgilendiği oyuncunun transferi her an gerçekleşebilir. Galatasaray’dan Nicolo Zaniolo için 15 milyon Euro’luk teklif geldi. Roma’da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zaniolo Galatasaray’ın teklifine sıcak bakıyor. Galatasaray transferlerinde bir son dakika gelişmesi de Philippe Coutinho ile ilgili yaşanıyor. İşte, son dakika transfer gelişmesi…

Coutinho Transferinde Flaş Gelişme

Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de zirvedeki yerini koruyor. Öte yandan, bu başarıyı korumak ve sürdürmek adına yeni yıldız isimlerin peşinde olan Galatasaray yönetimi, şimdi de Brezilyalı Philippe Coutinho’yu bünyesine katmak için çalışmalara başladı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Cimbom, Okan Buruk yönetiminde aldığı sonuçlarla taraftarını sevindiriyor. Ara transfer döneminde bir bomba daha patlatan sarı-kırmızılılar, İngiliz basınında çıkan habere göre Coutinho’yu istiyor. Premier Lig temsilcisi Aston Villa’da forma giyen Coutinho için Galatasaray’dan kiralama hamlesi geldi. Oyuncunun yüksek kaşesi olduğuna dikkat çekilirken, Galatasaray’ın kozu ise gelecek sezon oynayacağı Şampiyonlar Ligi olacak.

Philippe Coutinho Kimdir? Hangi Takımlarda Oynadı?

1,72 m boyundaki futbolcu, Barcelona, Bayern, Inter, Liverpool, Vasco ve Espanyol gibi takımlarda da forma giydi. Milli takımda 69 maçta 21 gol attı. 1992 Brezilya doğumlu on numara orta saha mevkiinde oynayan Coutinho, Brezilya Milli Takımında görev almaktadır.