Konyaspor, Metehan Mert ile 3,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Konyaspor, Metehan Mert ile 3,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Yayınlama: 08.02.2023
40
A+
A-

Konyaspor transfer döneminde Gençlerbirliği’nin sağ stoperi Metehan Mert ile sözleşme imzaladı.

Metehan Mert Konyaspor’da

Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Arabam.com Konyaspor, ara transfer döneminde açıklarını kapatmaya devam ediyor. Konyaspor transfer haberlerinde ikinci sürpriz gelişme bugün ortaya çıktı. Gençlerbirliği’nin sağ stoperi Metehan Mert ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne Metehan Mert için 5 milyon TL bonservis bedeli ödeyen yeşil-beyazlı ekip, ikinci devreye yeni isimlerle beraber daha güçlü girecek.

Metehan Mert Kimdir? Hangi Takımlarda Oynadı?

Gençlerbirliği altyapısında yetişen 23 yaşındaki stoper, bu sezon TFF 1. Lig’de 17 maça çıktı. Sağ stoper ve sağ bekte oynayabilen Metehan Mert, kariyerindeki ilk transferini Konyaspor ile yaşadı. Konyaspor’un ara dönemde ilk transferi 29 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis olmuştu.

3,5 yıllığına Konyaspor ekibine katılan Metehan Mert, 1999, Ankara doğumludur. Konyaspor’da defans pozisyonunda görev yapan Metehan, Gençlerbirliği altyapısında yetişmiştir. 1,8 metre boyundaki oyuncu sol ayağını kullanıyor. Sezon başından bu yana 4 gol, 2 asistlik bir performans göstermiştir. TFF 1. Lig ekibi Gençlerbirliği’nden sonra yer aldığı ikinci kulüp Süper Lig ekibi Konyaspor olmuştur.

Konyaspor Tesislerini Depremzedeler için Açtı

Arabam.com Konyaspor, depremzedelerin ücretsiz konaklayabileceği stadyum localarını hizmete açtıklarını duyurdu. Yatak ve temel ihtiyaçların yerleştirildiği Konyaspor Stadyumu locaları depremden etkilenen vatandaşlar için barınma ihtiyacını karılşayacak.