Konyaspor’dan Depremzelere Konteyner Desteği

Konyaspor depremden etkilenen vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Konyaspor’dan Depremzelere Konteyner Desteği
Yayınlama: 20.02.2023
160
A+
A-

Gaziantep’in Nurdağ ilçesindeki depremzedeler için 150 konteynerdan oluşan ‘’Konyaspor Konteyner Kenti’’ kuruldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden itibaren Konyaspor’un bölgeye desteği sürüyor. Gaziantep’in Nurdağ ilçesinde ‘’Konyaspor Konteyner Kent’’ kuruldu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgöçken ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ‘’Konyaspor Konteyner Kent’’ ziyaret edildi. Depremden etkilenen vatandaşlar ile bir araya gelen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, birlik ve beraberlik bilinci ile bu zor günleri geride bırakacaklarını belirtti.

Konyaspor Konteyner Kenti Büyüyor

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen tarafından deprem bölgesine gönderilen konteyner sayısının 150 adete ulaştığını açıkladı. Konyaspor taraftarı ve yardımsever iş insanlarının desteğiyle konteyner sayısını 150 adete çıkardıklarına dikkat çeken Başkan Fatih Özgökçen, ‘’İlk günden itibaren depremden etkilenen vatandaşlarımızın acısına ortak olduk.

Konyaspor Store mağazalarımızdaki ürünleri depremzeler ile paylaştık. Konyaspor Konteyner Kenti’nin büyümesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik bilinciyle bu zor günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz’’ diye konuştu.

Konyaspor, 500 Depremzedeyi Misafir Etti

Konyaspor’un AFAD ile işbirliği içerisinde depremzelere yardım ettiğine dikkat çeken Başkan Fatih Özgökçen, ‘’Konya Büyükşehir Stadyumu localarını depremden etkilenen vatandaşlarımıza açtık.

500’e yakın aileyi localarımızda misafir ettik. 26 locamızda konaklayan depremzeler için günde üç öğün yemek desteği ve kişisel ihtiyaçlarına yönelik yardımlarda bulunduk’’ ifadelerini kullandı. Konyaspor’un 21 Şubat’ta Afyonspor ile oynayacağı özel maçın gelirlerinin de deprem bölgesine bağışlamasına karar verildi.