PSG’den Flaş Messi Kararı: Yeni Sözleşme Teklif Edildi!

PSG’den Flaş Messi Kararı: Yeni Sözleşme Teklif Edildi!
Yayınlama: 05.02.2023
8
A+
A-

Paris Saint Germain, Lionel Messi’nin takımda kalması için yıldız futbolcuya yeni bir sözleşme teklif etti. İşte detaylar!

Lionel Messi PSG’de Kalacak mı?

Katar’da düzenlenen 2023 Dünya Kupası’nı Arjantin kazandı. Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi’yi pek çok yıldız kulüp istiyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain’de forma giyen Messi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Messi’nin PSG’de kalması için kulübün sportif direktörü Luis Campos harekete geçti. Fransız basınına verilen röportajda, Lionel Messi ile görüşmelerin devam ettiği ve PSG’de kalması için kendisine yeni bir teklif yapıldığı belirtildi.

Takımda Tutmak İçin Çalışıyoruz

Messi ile sözleşmelerini uzatmak için görüşme halinde olduklarını belirten Campos, yeni sözleşme için çalıştıklarını ifade etti. 2022/23 futbol sezonunda PSG formasını 24 kez terleten dünyaca ünlü oyuncu, PSG forması ile 15 gol, 14 asistlik performans kaydetti.

Ramos’tan Messi Güzellemesi

PSG’den takım arkadaşı olan Sergio Ramos da Lionel Messi için övgü dolu sözler sarf etti. Arjantinli yıldız futbolcu, bu sene Dünya Kupası’nı kazanan tarafta yer almıştı. Ramos’a göre Messi, futbolun gördüğü en büyük futbolcu. Bir dönem ona karşı oynarken acı çektiğini, şimdi ise onunla aynı takımda oynamanın büyük keyif olduğunu söyleyen Ramos’un bu sözleri Messi’yi gururlandırdı. İki yıldız futbolcu bir dönem Barcelona ve Real Madrid takımlarında birbirlerinin en büyük rakibiydi.