OnePlus Buds Ace Bluetooth Kulaklık 36 Saat Pil Ömrü Sunacak

OnePlus Buds Ace Bluetooth Kulaklık 36 Saat Pil Ömrü Sunacak
Yayınlama: 03.02.2023
66
A+
A-

OnePlus Nord Buds 2’den sonra tanıtılacak olan OnePlus Buds Ace bluetooth kulaklık, uzun ömürlü piliyle öne çıkıyor.

OnePlus’tan 36 Saat Pil Ömrüne Sahip Yeni Bluetooth Kulaklık

Piyasadaki en kaliteli kulaklıklar arasında OnePlus markasının ürünleri sayılabilir. OnePlus Çin’de 7 Şubat’ta yeni bir bluetooth kulaklık modelini tanıtacak. Uzun saatler boyunca şarjı dayanan bu cihaz, tam 36 saate kadar pil ömrü vaat ediyor.

OnePlus Buds Ace Özellikleri Neler Olacak?

Çinli akıllı telefon üreticisi, 7 Şubat’ta Ace 2 akıllı telefon ile birlikte Buds Ace bluetooth kulaklıklarını da piyasaya sürecek. OnePlus Buds Ace, Nord Buds 2’nin yerini alacak. Cihazın görselleri de paylaşıldı ve özellikleri belli oldu. Nord Buds 2 ve Buds Ace’in tasarım açısından aynı olduğunu, kulakiçi kulaklıkların düz gövde tasarımına sahip olduğunu biliyoruz. Tere ve toza dayanıklı olan cihaz, IP55 derecesine sahip.

OnePlus bluetooth kulaklıklar ANC özelliğini destekleyecek. Aktif Gürültü Engelleme bu seride yeni bir özellik. 36 saate kadar pil ömrü sunan şarj kutusu paketten çıkan yeni cihaz, haftaya tanıtılacak. OnePlus Buds Ace, 10 saate kadar müzik dinleme kapasitesine sahip. 5 dakikada full şarj edilebilir. Oyun modunda gecikme modu 47 ms’ye kadar düşüyor. BassWave adlı Dinamik Bas Sistemi ve Bluetooth 5.3 desteği de sunacak.

OnePlus Buds Ace Fiyatı ve Renkleri

Siyah ve beyaz renk seçenekleri ve silikon kulak uçları ile şık bir cihaz olan OnePlus Buds Ace fiyatı henüz belli değil. Beklenen fiyat ortalama 1.800 lira civarında.