Sosyal Medya Ayakta: 21 Yaşında Kadın ile 15 Yaşında Kızı Gündemde!

Sosyal Medya Ayakta: 21 Yaşında Kadın ile 15 Yaşında Kızı Gündemde!
Yayınlama: 03.02.2023
17
A+
A-

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan sıra dışı bir olay, dünya basınında geniş bir yer tuttu. 21 yaşındaki genç kadın, 15 yaşındaki kızını işte böyle paylaştı!

Sosyal Medyada Video Paylaştı, Tüm Dünya Şoke Oldu!

Amerikalı 21 yaşındaki Hunter Nelson, aile hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 15 yaşındaki kızıyla çektiği videolar sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Milyonlarca kez izlenen görüntülerde, 15 yaşındaki kızıyla eğlenceli vakit geçirdiği görülen 21 yaşındaki anne, soru yağmuruna tutuldu. Peki, ABD’li Hunter Nelson, 6 yaşında anne mi oldu?

İşin Aslı Çok Farklı Çıktı

Kısa süre sonra gelen tepkilere yanıt veren 21 yaşındaki genç kadın, görüntülerdeki 15 yaşındaki kızın aslında öz kardeşi olduğunu açıkladı. Nelson’ın kendi kardeşini evlat edindiği ortaya çıktı. 21 yaşındaki Nelson, kız kardeşinin kendi denetiminde daha güvende ve mutlu olacağını düşünmüştü. Bu sebeple birkaç ay önce öz kardeşinin velayetini aldı. 15 yaşındaki kız kardeşini artık çocuğu gibi bakan genç kadın, kızının okulda ciddiye alınmadığından da bahsetti. Ona araba kullanmayı öğretirken çektiği video da sosyal medyada pek çok kez izlendi. Hunter Nelson, kardeşi Gracie Nelson’ın velayetini anne-babaları öldükten sonra üzerine aldı.

Kız Kardeşler, Anne-Kız Olmuş

Kız kardeşini evlat edinen Amerikalı genç kadın, anne ve babalarının ölümünden sonra kardeşinin bakıcı aileye verilmesini önlemek için bu yola başvurduğunu anlattı. Makyaj yapan tarafın daha büyük göründüğü hakkında yorum yapılması üzerine, abla-kardeş olan yeni anne-kızdan kimin abla, kimin kardeş olduğu çok fark edilmiyor.