Konyaspor Andreas Bouchalakis’i Kiraladı: Andreas Bouchalakis Kimdir?

Konyaspor Andreas Bouchalakis’i Kiraladı: Andreas Bouchalakis Kimdir?
Yayınlama: 02.02.2023
17
A+
A-

Süper Lig’de 27 puanla 8. sırada yer alan Konyaspor, Olimpiakos oyuncusu Andreas Bouchalakis’i renklerine bağladı. Andreas Bouchalakis kimdir, hangi takımlarda oynadı?

Konyaspor Andreas Bouchalakis Transferiyle Gündemde

Türkiye Süper Lig temsilcilerinden Konyaspor renklerine yeni bir ismi daha kattı. Yunanistan Süper Lig’in Olympiakos takımında forma giyen Yunan asıllı Andreas Bouchalakis, sezon sonuna kadar Konyaspor tarafından kiralandı. Konyaspor transfer haberleri, taraftarlar ve tüm futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Peki, yeşil-beyazlı ekibin kiraladığı Andreas Bouchalakis kimdir? Andreas Bouchalakis hangi takımlarda deneyim kazandı, başarıları neler oldu?

Andreas Bouchalakis Kimdir?

Süper Lig puan durumunda sezon başından beri 27 puan toplayarak 8. sıraya yerleşen arabam.com Konyaspor yeni transferi ile gündemde. 2022-23 sezonu sonuna kadar kiralanan Yunan futbolcunun sözleşmesi yapıldı. İmza töreni MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Konyaspor’un yeni 32 numarası Bouchalakis ile yarım sezon için kontrat imzalandı. Takımın merkez orta saha ve ön libero mevkiinde görev yapacak. Andreas Bouchalakis, bu sezon Olympiakos formasını 14 resmi karşılaşmada terletti.

Andreas Bouchalakis Hangi Takımlarda Oynadı?

Yunanistan Milli Takımı’nın çeşitli alt yaş gruplarında deneyim kazanan oyuncu, Yunanistan A Milli Takımı’nda 25 kez yer aldı. 1993 Kandiye, Yunanistan doğumlu oyuncu 1,88 m boyunda. Nottingham Forest FC, Ergotelis, Olimpiakos kulüplerinde orta saha mevkiinde görev aldı. 82 kg ağırlığındaki Yunan futbolcu Olympiacos Piraeus kulübünden bu sezon için Konyaspor’a kiralandı.