Konyaspor Ara Transfer Dönemini Kapattı: 3 Oyuncu Kadroda

Konyaspor transfer sezonunda 3 yeni oyuncuyu renklerine bağladı.

Konyaspor Ara Transfer Dönemini Kapattı: 3 Oyuncu Kadroda
Yayınlama: 10.02.2023
21
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de ara transfer döneminde Arabam.com Konyaspor, kadrosuna 3 oyuncuyu dahil etti. İşte o isimler!

Konyaspor Transfer Haberleri

Kahramanmaraş depreminin ardından binlerce can kaybının olduğu afet bölgelerine en büyük destek de Konya’dan oldu. Konyaspor localarını depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak üzere hazır hale getirdi. Yeşil-beyazlı ekip, depremden kurtulup Konya’ya gelen depremzedeler için çeşitli yardım çalışmalarına destek oldu. Öte yandan, Süper Lig ve Türkiye ligleri deprem sebebiyle ara sezon molasını ileri bir tarihe öteledi. Ara transfer döneminde Konyaspor kadrosuna 3 yeni oyuncuyu kattı.

Alejandro, Metehan ve Andreas ile Sözleşme Yapıldı

Anadolu Kartalı Konyaspor transferlerini deprem sebebiyle resmi olarak duyurmadı. Öte yandan, prensipte anlaşma sağlanan 2 futbolcunun lisansları çıkartıldı. Konyaspor renklerine bağlanan yeni oyunculardan ilki Olimpiakos’un orta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis oldu. Ardından, TFF 1. Lig’de çarpışan Gençlerbirliği’nin sağ stoperi Metehan Mert ile anlaşma sağlandı. Son olarak, Amerika Major Lig’den Inter Miami kulübünde 10 numaralı formayı giyen İspanyol futbolcu Alejandro Pozuelo Melero da Konyaspor kadrosuna katıldı.

Transferler Duyurulmadı

Türkiye yasta. Spor kulüpleri deprem bölgelerine maddi manevi destek vermeye devam ediyor. Deprem bölgelerinin en büyük destekçilerinden olan Konyaspor, yeni transferlerini resmi olarak duyurmadı. Öte yandan, kulübe transfer olan 3 yeni oyuncuyla sözleşme imzalandı ve lisanslar çıkartıldı. Süper Lig Mart ayının başında ikinci devrede açılacak.