Kulu’da Trafik Kazası: “Sürücü Yaralandı”

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.

Kulu’da Trafik Kazası: “Sürücü Yaralandı”
Yayınlama: 10.05.2023
74
A+
A-

Edinilen bilgilere göre, kaza Kulu ilçesi Sanayi Sitesi yakınlarında gerçekleşti.

Virajı Alamadı

Ö.K. isimli sürücü, yabancı plakalı LBXQ3620 otomobiliyle sanayi sitesi girişinde virajı alamayarak kontrolden çıktı ve demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin tekerlekleri yerinden koptu.

Vatandaşlar !

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ambulansla sürücü Ö.K., Kulu Devlet Hastanesi‘ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından yabancı plakalı otomobilin çevresinde inceleme yapan Polis ekipleri, kaza hakkında soruşturma başlattı.

Yetkililer

Kamuoyunda trafik kazalarının artması nedeniyle sık sık yapılan uyarılarda, sürücülerin dikkatli ve yol kurallarına uygun araç kullanmaları gerektiği vurgulanıyor.

Ancak bazı sürücülerin trafik kurallarını ihlal etmeleri, dikkatsizlikleri ya da araçlarının teknik açıdan yetersiz olması nedeniyle kazaların meydana gelmesine neden oluyor. Sürücülerin ve yayaların trafik güvenliği konusunda daha duyarlı ve bilinçli olmaları için yapılan uyarılar sürüyor.

Kaynak: KuluHaber.Net