Seçil Erzan’ın Candaş Gürol ile Yazışmaları Çıktı!

Seçil Erzan’ın, futbol dünyasından isimleri dolandırdığı iddia edilen gizli fon soruşturmasında, Candaş Gürol ile yaptığı yazışmalar ortaya çıktı. Yazışmalarda, Erzan’ın Gürol’e para göndermesini istediği ve Gürol’un da Erzan’a güvendiğini söylediği görüldü.

Seçil Erzan’ın Candaş Gürol ile Yazışmaları Çıktı!
Yayınlama: 04.12.2023
178
A+
A-

Seçil Erzan’ın Candaş Gürol ile yazışmaları: Seçil Erzan’ın, futbol dünyasından isimleri dolandırdığı iddia edilen gizli fon soruşturmasında, Candaş Gürol ile yaptığı yazışmalar ortaya çıktı.

Yazışmalarda, Erzan’ın Gürol’e para göndermesini istediği ve Gürol’un da Erzan’a güvendiğini söylediği görüldü. Erzan’ın, Gürol’e “Seninle birlikteyim, senin için her şeyi yaparım” dediği de belirlendi.

Dolandırıcılıkta Yeni Detaylar

Seçil Erzan’ın, futbol dünyasından isimleri dolandırdığı iddia edilen gizli fon soruşturmasında, yeni detaylar ortaya çıktı.

Erzan’ın, dolandırdığı kişilerden aldığı paraları, banka hesaplarına yatırmadığı, banka güvenlik kamerası görüntülerinde de görüldüğü gibi, nakit olarak çektiği belirlendi. Erzan’ın, bu paraları “sistem” olarak adlandırılan organizasyona teslim ettiği iddia edildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Seçil Erzan’ın, futbol dünyasından isimleri dolandırdığı iddia edilen gizli fon soruşturmasında, savcılık tarafından çok yönlü bir soruşturma yürütülüyor.

Erzan’ın, dolandırdığı kişilerin kimlikleri, aldığı ve verdiği paraların miktarları, bu paraların akıbeti, işbirliği yaptığı kişi ve kurumlar, kullandığı yöntemler ve amacı araştırılıyor.

Erzan’ın, yurt dışına kaçtığı ve yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi

 

Kaynak: KuluHaber.Net