İstanbul Havalimanı’nda Şok Eden Gözaltı: Metin Uca ve Barbaros Şansal

Metin Uca ve Barbaros Şansal, İstanbul Havalimanı’nda polis ekiplerinde yakalanarak gözaltına alındı

İstanbul Havalimanı’nda Şok Eden Gözaltı: Metin Uca ve Barbaros Şansal
Yayınlama: 02.02.2023
18
A+
A-

Peki, gerekçe neydi, neden gözaltına alındılar?

Metin Uca ve Barbaros Şansal Gözaltına Alındı!

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ile tepki çeken ünlü isimler emniyet ekiplerince ani baskınlarla yakalanarak gözaltına alınıyor.

Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme suçundan aranan ünlü televizyoncu ve yayıncı Metin Uca da bugün Ankara’ya gitmek üzere bulunduğu İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. Ünlü modacı Barbaros Şansal da sahte bir hesaptan yapılan paylaşım sebebiyle aynı gün, aynı yerde gözaltına alındı.

Metin Uca Kimdir, Neden Gündemde?

İstanbul Havalimanı iç hatlarda bugün öğlen saatlerinde bilet işlemlerini yaptırdığı sırada GBT sorgulaması yapılırken, polis tarafından arandığı öğrenilen Uca, polis tarafından havalimanında gözaltına alındı.

Edremit Sulh Ceza Hakimliği tarafından halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme suçundan gözaltına alınan Metin Uca, adliyeye sevk edilecek. Uca’nın tiyatro oyunundaki bir diyalogla ilgili gözaltına alındığı öğrenildi. Uca’nın tiyatro oyununda Fatih Sultan Mehmet’in bir sözünü okuması bir seyirciyi rahatsız etmiş ve o kişi Uca’yı şikayet etmiş.

Barbaros Şansal Kimdir, Neden Gündemde?

Modacı Barbaros Şansal da bir vatandaş tarafından CİMER’e şikayet edilmiş. Şansal adına açılmış sahte bir Facebook hesabından yapılan paylaşım sebebiyle yaşanan gözaltından sonra ünlü modacı serbest kalacağını açıkladı.

Metin Uca da akşam saatlerinde serbest bırakılacak.